Steun (een bijdrage van een gast)

Onderstaande geprinte mail lag in het Aanloophuis en kwam van een van onze gasten, hij zegt het volgende:

“Wil even reageren over een gelezen stukje in jullie blad “Kick”

Dit blad lag bij de dagopvang van het Leger des Heils. Er stond een stukje in over het Aanloophuis. Sinds een paar weken ben ik een trouwe bezoeker van en aan het Aanloophuis. Jullie schreven er een stukje over in in jullie blad. ik wil even mededelen dat ik het fijn vond dat er een stukje van in jullie blad staat. Er zijn mensen, die op straat leven en bezoekers van het Aanloophuis zijn. Zij hebben in het weekeinde geen plek om naar toe te gaan en dus daar gebruik van maken. Ik bezoek ’s zondags ook de dienst in het aanloophuis. Hier spreken we en lezen we uit de Bijbel. Voor veel van die mensen is dit een gevoelig onderwerp. Maar ik merk dat we hier steeds beter van worden ook de mensen.

Ik wou jullie hierbij gewoon even bedanken voor de bijdrage, die jullie daaraan leveren. Ik zelf kom van Urk en woon sinds een maand in Leeuwarden”.

Een bezoeker.