Nieuwe voorzitter Aanloophuis

Vanaf 1 maart 2016 heeft de stichting het Aanloophuis een nieuwe voorzitter. We zijn blij dat Mw. den Hollander deze taak op zich wil nemen en hopen op een goede tijd samen.
Hieronder een kort stukje waarin ze zichzelf voorstelt.

Graag stel ik mij even voor als de nieuwe voorzitter van het Aanloophuis: Mijn naam is Cocky den Hollander , gehuwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Ik werk parttime als ambtenaar bij de gemeente De Fryske Marren (in Joure). Daarnaast zing ik in een cantorij van de protestantse gemeente waar wij lid van zijn. Wij zijn in 2000 vanuit Dordrecht naar Leeuwarden gekomen. De stad heb ik goed leren kennen doordat ik zo’n 9 jaar (tot 2014) gemeenteraadslid ben geweest. Zo heb ik ook kennis gemaakt met het werk van het Aanloophuis. Ik vind het fijn daaraan te kunnen bijdragen.